Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raikas katkarapusalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

180 g
Katkarapuja
2 rkl
Makeaa chilikastiketta
1 kpl
Ruukku jääsalaattia
1 kpl
Ruukku rucolasalaattia
1 kpl
Verigreippi
4 kpl
Säilykemangopala
1 kpl
Avokado
1 rkl
Sitruunamehua
1/2 kpl
Kurkkua

Lisäksi:

Valmista lime-salaattikastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata ja valuta katkaravut siivilässä. Mausta katkaravut chilikastikkeella ja anna niiden maustua hetken aikaa. Pese ja revi salaatit laakealle tarjoiluvadille. Kuori verigreippi ja irrota lohkot toisistaan. Leikkaa valutetut mangopalat viipaleiksi. Halkaise avokado, poista kivi ja irrota lusikalla hedelmälihat. Leikkaa viipaleiksi ja pirskota sitruunamehua viipaleiden päälle. Pese kurkku ja paloittele kolmeen osaan. Höylää palat ohuiksi lastuiksi juustohöylällä. Nosta kaikki ainekset salaatin päälle ja tarjoile valmis kastike erikseen.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
|
Muokattu: 16.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.