Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raikas hyytelökakku

Fork and knife
14 Annosta
Fork and knife
14 Annosta
Tämä raikas hyytelökakku ohje sopii erinomaisesti kesäpöytään jälkiruoaksi tai kahvin kaveriksi!

Ainekset

Pohja

200 g
Digestive-keksejä
75 g
Maidotonta margariinia

Täyte

4 dl
Vispautuvaa kauravanilja-kastiketta
1 dl
Sokeria
2 tl
Vanilliinisokeria
1 1/4 dl
Persikka-soijajogurttia
3 rkl
Sitruuna- tai appelsiinimehua
6 kpl
Liivatelehteä

Pinnalle

2 dl
Mangososetta (esim. lastenruokahyllystä)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hienonna keksit monitoimikoneessa ja lisää joukkoon sulatettu rasva. Leikkaa leivinpaperista n. 22-24 cm kokoisen irtoreunaisen vuoan pohjan kokoinen pala. Painele keksiseos vuoan pohjalle.

200 g
Digestive-keksejä
75 g
Maidotonta margariinia
2

Valmista täyte. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 min.

6 kpl
Liivatelehteä
3

Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi ja mausta sokerilla ja vanilliinisokerilla. Sekoita joukkoon persikkajogurtti. Purista liivatelehdet kuiviksi ja liuota kiehuvaan sitruuna- tai appelsiinimehuun. Kaada hieman jäähtynyt liivateseos ohuena nauhan huolellisesti sekoittaen täytteen joukkoon. Kaada täyte keksipohjan päälle. Peitä vuoka ja anna hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.

4 dl
Vispautuvaa kauravanilja-kastiketta
2 tl
Vanilliinisokeria
1 dl
Sokeria
1 1/4 dl
Persikka-soijajogurttia
3 rkl
Sitruuna- tai appelsiinimehua
4

Levitä mangosose hyytyneen kakun päälle. Anna kakun hyytyä seuraavaan päivään. Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.Resepti Päivi Hyry, JokirinneYhteishyvä 0505

2 dl
Mangososetta (esim. lastenruokahyllystä)
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 26.4.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.