Rahkavoitaikina

21.7.2015
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rahkavoitaikina

Ainekset

1 250 g voita
2 4 dl vehnäjauhoja
3 1 tl leivinjauhetta
4 250 g maitorahkaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 191 g
Proteiinia 54 g
Rasvaa 207 g
Kuitua 9 g
Energiaa kJ 11868
Energiaa kcal 2837

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset, Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele voi kulhoon. Nypi sekaan kuivat aineet. Lisää rahka ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Painele taikina levyksi jauhotetun leivinpaperin päälle. Kääri paperin ja kelmun sisään. Anna levätä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: piirakka piiras rahka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5