Rahkavoitaikina piirakoihin, pasteijoihin ja joulutorttuihin

25.10.2011
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rahkavoitaikina piirakoihin, pasteijoihin ja joulutorttuihin

Ainekset

1 250 g voita tai margariinia
2 4 dl vehnäjauhoja
3 1 prk (250 g) maitorahkaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 191 g
Proteiinia 54 g
Rasvaa 207 g
Kuitua 9 g
Energiaa kJ 11868
Energiaa kcal 2837

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset, Suolaiset leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nypi ensin rasva ja jauhot sekaisin. Lisää lopuksi maitorahka. Anna taikinan kovettua kylmässä ennen kaulitsemista.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: joulu piirakka piiras torttu
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5