Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rahkainen sitruunajäädyke

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Keltuainen
3/4 dl
Sokeria
150 g
Tuorejuustoa (esim. appelsiinin makuista)
2 dl
Rahkaa
3 rkl
Sitruunanmehua
1 rkl
Sukaatteja
2 rkl
Mantelirouhetta
2 rkl
Rusinoita
2 dl
Kuohukermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota keltuainen ja sokeri keskenään. Lisää rahka ja tuorejuusto sekä sitruunanmehu, sukaatit, mantelirouhe ja rusinat. Vaahdota kerma ja lisää se viimeisenä seokseen. Pane seos kylmällä vedellä huuhdottuun jäädyke- tai kakkuvuokaan ja peitä se kelmulla. Pane vuoka pakastimeen ja anna jäätyä mieluiten yön yli ennen vuoasta kumoamista ja tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.