Rahka-aprikoosikakku

6.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rahka-aprikoosikakku

Ainekset

1 200 g rasvaa
2 1,5 dl sokeria
3 2 munaa
4 3,25 dl jauhoja
5 1 tl vaniljasokeria
6 1 tl leivinjauhetta
Täyte
1 3 dl aprikoosihilloa
Kourrutus
1 2 munaa
2 1 dl sokeria
3 250 g rahkaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 384 g
Proteiinia 76 g
Rasvaa 186 g
Kuitua 10 g
Energiaa kJ 14750
Energiaa kcal 3525

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri kulhossa sähkövatkaimella. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet toisiinsa ja lisää vaahtoon. Voitele irtopohjavuoka ja kaada pohjataikina siihen. Tasoita. Levitä hillo pohjataikinan päälle. Sekoita kuorrutuksen ainekset kulhossa. Kaada kuorrutus hillon päälle. Paista kakkua 180 asteessa noin 50 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: aprikoosi kahvikakku rahka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5