Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raejuustovanukkaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Kananmunaa
3 rkl
Sokeria
1 kpl
(200 g) raejuustoa
2 dl
Kermaa
2 rkl
Vehnäjauhoja
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori

Vuokien voiteluun

Nokare margariinia

Lisäksi

Tuoreita marjoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita munat ja sokeri. Lisää raejuusto, kerma, jauhot ja sitruunankuoriraaste.

Voitele uuninkestävät annosvuoat ja jaa seos niihin. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä. Tarjoile marjojen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

259

1081

20,0 g

12,5 g

14,3 g

10,5 g

0,3 g

5,3 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sitruunan raastettu kuori,

Nokare margariinia,

Tuoreita marjoja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli