Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raejuustoletut ja katkarapusalsa

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(250 g) raejuustoa
2 dl
Maitoa
1 kpl
Kananmuna
1/2 tl
Suolaa
1 dl
Grahamjauhoja
1 dl
Vehnäjauhoja

Katkarapusalsa

1 kpl
(180 g) pakastekatkarapuja
Pala tuoretta kurkkua
2 kpl
Kevätsipulinvartta
1/2 kpl
Punaista chiliä
2 rkl
Limetinmehua
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista katkarapusalsa. Anna rapujen sulaa jääkaapissa ja valuta niistä neste pois. Pilko ravut, kurkku, sipulit ja chili pieniksi. Sekoita ainekset ja mausta limetinmehulla, öljyllä, suolalla ja rouhitulla pippurilla. Sekoita joukkoon persilja. Anna tekeytyä jääkapissa lettujen teon ajan.Sekoita kulhossa raejuusto, maito ja kananmuna. Lisää joukkoon suola ja jauhot. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota 10 minuuttia.Paista letut lettupannulla kullanruskeiksi. Tarjoa katkarapusalsan kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.