Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raejuusto-savukalatäyte letuille

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

Rukiiset letut:

6 dl
Maitoa
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Ruisjauhoja
1 dl
Vehnäjauhoja
Suolaa
2 rkl
Öljyä

Täyte:

1 kpl
Raejuustoa
300 g
Savukalaa
1/2 dl
Sinappikurkkusalaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita maidon joukkoon kananmunat, jauhot, suola ja öljy. Anna turvota noin puoli tuntia. Paista letut ja tarjoile savukalatäytteen kanssa. Sekoita raejuuston joukkoon ruodoton, paloiteltu savukala ja sinappikurkkusalaatti. Tarjoile lettujen tai uuniperunoiden täytteenä. Kokeile täytettä myös uusien perunoiden lisäkkeeksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.