Raejuusto-savukalatäyte letuille

19.5.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Raejuusto-savukalatäyte letuille

Ainekset

8 kappaletta
Rukiiset letut:
1 6 dl maitoa
2 2 kananmunaa
3 2 dl ruisjauhoja
4 1 dl vehnäjauhoja
5 suolaa
6 2 rkl öljyä
Täyte:
1 1 prk raejuustoa
2 300 g savukalaa
3 0,5 dl sinappikurkkusalaattia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 159 g
Proteiinia 16 g 132 g
Rasvaa 12 g 100 g
Kuitua 2 g 18 g
Energiaa kJ 1 084 8668
Energiaa kcal 259 2072

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita maidon joukkoon kananmunat, jauhot, suola ja öljy. Anna turvota noin puoli tuntia. Paista letut ja tarjoile savukalatäytteen kanssa. Sekoita raejuuston joukkoon ruodoton, paloiteltu savukala ja sinappikurkkusalaatti. Tarjoile lettujen tai uuniperunoiden täytteenä. Kokeile täytettä myös uusien perunoiden lisäkkeeksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5