Quesadillat

27.12.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Quesadillat

Ainekset

4 annosta
1 6 pehmeää vehnätortillaa
Täyte
1 400 g jauhelihaa
2 1 sipuli
3 1 valkosipulinkynsi
4 1 rkl öljyä
5 2 rkl tomaattipyreetä
6 0,5 dl vettä tai tomaattimehua
7 1 tl kuivattua oreganoa
8 ripaus suolaa
9 ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 1 prk valmista salsakastiketta
2 säilykejalopenoviipaleita halutessasi
3 1 prk ananasmurskaa (227 g)
4 150 g juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 58 g 233 g
Proteiinia 37 g 147 g
Rasvaa 40 g 159 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 3 101 12403
Energiaa kcal 741 2964

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Jauheliha
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota ne öljyssä. Siirrä syrjään. Ruskista jauheliha, lisää kuullotetut sipulit, tomaattipyree, vesi tai tomaattimehu, oregano, suola ja pippuri. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää nestettä, jos jauheliha kuivuu. Levitä kolmelle tortillalle salsakastiketta, halutessasi jalapenoviipaleita sekä ananasmurskaa ja jauhelihaa. Ripottele päälle juustoraaste. Nosta loput tortillat päälle kansiksi. Paina tiiviisti yhteen.

Paista quesadillat yksi kerrallaan pannussa keskilämmöllä, noin 5 minuuttia molemmilta puolilta tai kunnes juusto sulaa. Pidä lämpimänä alumiinifolion alla. Leikkaa quesadillat vastapaistettuina sektoreiksi. Tarjoa heti. Lisänä voit tarjota salsakastiketta ja jalapenoja.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: jauheliha salsa tortilla
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5