Pyttisleipä

25.8.2012
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pyttisleipä

Ainekset

4 annosta
1 4 isoa paahtoleipäviipaletta
2 1 pussi pakastepyttipannua
3 1 - 2 rkl öljyä
4 1 paketti (n. 140 g) pekonia
5 1 dl silputtua maustekurkkua
Kastike
1 1 prk (200 g) kermaviiliä
2 2 - 3 rkl ketsuppia
3 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 73 g
Proteiinia 8 g 32 g
Rasvaa 24 g 94 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 328 5311
Energiaa kcal 317 1269

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paahda halutessasi leivät rapeiksi ja nosta lautasille. Kypsennä pyttipannu öljyssä pannussa, välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Annostele pyttipannu leiville. Paista pekoniviipaleet rapeaksi toisessa pannussa. Valuta hetki talouspaperilla vuoratulla lautasella. Lisää pekoniviipaleet ja maustekurkku leiville. Yhdistä kermaviili ja ketsuppi sekä ripaus pippuria. Lusikoi kastiketta leipien päälle tai tarjoa erikseen.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pyttipannu
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5