Pyöreä voileipäkakku

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pyöreä voileipäkakku

Ainekset

15 annosta
1 600 g leipää
Täyte 1
1 200 g kinkkua
2 100 g tuorejuustoa
3 1 ruukku basilikaa
4 60 g kurkkua
Täyte 2
1 60 g aurinkokuivattuja tomaatteja
2 2 avokadoa
3 2 rkl sitruunamehua
4 pala purjoa
5 200 g tuorejuustoa
Kostutus:
1 1 dl maitoa tai lihalientä
Kuorrutus:
1 300 g tuorejuustoa
2 3 rkl kevytranskankermaa
Koristeluun:
1 tomaattia, paprikaa, salaatinlehtiä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 328 g
Proteiinia 11 g 163 g
Rasvaa 12 g 185 g
Kuitua 3 g 46 g
Energiaa kJ 1 015 15227
Energiaa kcal 243 3639

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista täytteet. Täyte 1: Kuutioi kinkku ja kurkku. Leikkaa basilika. Sekoita ainekset tuorejuustoon. Täyte 2: pilko aurinkokuivatut tomaatit ja purjo. Soseuta avokadot ja sekoita joukkoon sitruunanmehu. Yhdistä ainekset tuorejuustoon, johon on sekoitettu majoneesi. Vuoraa pyöreä (irtopohja)vuoka kelmulla. Leikkaa leivistä reunat ja tee ensimmäinen kerros asettamalla leipiä vieri viereen. Kostuta lihaliemellä tai maidolla. Levitä täyte leipien päälle. Tee uusi leipäkerros ja kostuta. Levitä toinen täyte ja päällimmäiseksi leipäkerros. Peitä vuoka ja laita jääkaappiin. Anna makujen imeytyä yön yli. Kumoa kakku vadille ja poista kelmu. Kuorruta kakku. Koristele kinkkusiivuilla, pienillä tomaateilla, paprikalla ja salaatinlehdillä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5