Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Puutarhurin piiras

Fork and knife
10 Palaa
Fork and knife
10 Palaa

Ainekset

100 g
Margariinia
2 dl
Vehnäjauhoja
Suolaa
2 rkl
Vettä

Täyte:

3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 kpl
Porkkanaa
Pala juuriselleriä
1/2 kpl
Parsakaalia
1/2 kpl
Pientä kukkakaalia
1 tl
Currya
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Fariinisokeria
Suolaa
150 g
Kevyttä emmentaljuustoraastetta
2 dl
Ruokakermaa
3 kpl
Kananmunaa
Öljyä tai margariinia vihannesten kuullottamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nypi pehmeän margariinin joukkoon jauhot ja suola. Lisää sekaan kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina voideltuun, halkaisijaltaan noin 23 cm vuoan pohjalle ja reunoille ja esipaista taikinaa 200 asteessa 6-7 minuuttia.Kuori ja hienonna valkosipulit. Kuori ja suikaloi porkkanat ja juuriselleri. Kuullota valkosipulisilppu ja porkkana- sellerisuikaleet pannulla tilkassa öljyä pehmeiksi. Pieni kaalit ja kypsennä niitä hetki pienessä vesimäärässä mikroaaltouunissa. Yhdistä kasvikset ja mausta ne karrilla, soijakastikkeella, fariinisokerilla ja suolalla. Levitä ainekset esipaistetulle pohjalle. Sekoita kerma, munat ja juustoraaste ja kaada seos vuokaan kasvisten päälle. Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja saanut kauniin värin.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.