Puutarhurin kasvisjuustokeitto

23.7.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Puutarhurin kasvisjuustokeitto

Ainekset

4 annosta
1 2 porkkanaa
2 1 palsternakka
3 pala lanttua
4 1 kesäkurpitsa
5 3 rkl margariinia
6 4 rkl vehnäjauhoja
7 200 g sulatejuustoa
8 2 kirveliä
9 3 rkl hienonnettua persiljaa
10 1,5 l kasvislientä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 76 g
Proteiinia 12 g 46 g
Rasvaa 9 g 36 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 858 3432
Energiaa kcal 205 820

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja kuori juurekset. Leikkaa kaikki kasvikset reiluiksi tikuiksi. Sulata kattilassa rasva ja kuullota kasviksia hetken aikaa kuumassa rasvassa. Lisää sekoittaen vehnäjauhot. Kaada päälle kasvisliemi ja keitä kasviksia 7-10 minuuttia, kunnes ne tuntuvat melkein kypsiltä. Lisää sulatejuusto nokareina. Kiehauta keitto ja mausta keitto kirvelillä ja hienonnetulla persiljalla.0805

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5