Purjo-pekonidippi

23.6.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Purjo-pekonidippi

Ainekset

1 300 g purjoa
2 4 pekoniviipaletta
3 2 dl jogurttia
4 cayennepippuria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 19 g
Proteiinia 22 g
Rasvaa 26 g
Kuitua 6 g
Energiaa kJ 1654
Energiaa kcal 395

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Piknik, Brunssi
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä purjo kypsäksi. Valuta vesi pois. Paista pekonit. Jäähdytä. Soseuta kaikki kastikkeen ainekset monitoimikoneessa tasaiseksi. Koristele pekoninmuruilla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5