Purjo-maissiletut

27.8.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Purjo-maissiletut

Pilko purjo-maissilettujen lisäkkeeksi avokadoa, tomaattia ja korianteria. Tarjoa lisäksi salsakastiketta ja ranskankermaa

Ainekset

30 kappaletta
1 2 kananmunaa
2 5 dl maitoa
3 2 dl hiivaleipävehnäjauhoja
4 0,5 dl kauraleseitä
5 0,5 tl suolaa
6 2 rkl öljyä
7 0,25 purjoa
8 1 pussi (200 g) pakastemaissia
9 öljyä paistamiseen

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 153 g
Proteiinia 2 g 54 g
Rasvaa 2 g 56 g
Kuitua 1 g 19 g
Energiaa kJ 186 5595
Energiaa kcal 45 1337

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: öljyä paistamiseen

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vatkaa munien rakenne rikki. Vatkaa joukkoon maito, jauhot, suola ja öljy. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Huuhtele purjo ja hienonna. Pehmennä purjoa öljyssä pannulla. Kiehauta maissit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
Lisää taikinaan puolet purjosta ja maissista. Paista taikinasta öljyssä pannulla keskilämmöllä lettuja. Tarjoa loppu purjo ja maissi lettujen lisäkkeenä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: lettu maissi purjo
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5