Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Purjo-maissiletut

Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta
Pilko purjo-maissilettujen lisäkkeeksi avokadoa, tomaattia ja korianteria. Tarjoa lisäksi salsakastiketta ja ranskankermaa

Ainekset

2 kpl
Kananmunaa
5 dl
Maitoa
2 dl
Hiivaleipävehnäjauhoja
1/2 dl
Kauraleseitä
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Öljyä
1/4 kpl
Purjoa
1 kpl
(200 g) pakastemaissia
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vatkaa munien rakenne rikki. Vatkaa joukkoon maito, jauhot, suola ja öljy. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Huuhtele purjo ja hienonna. Pehmennä purjoa öljyssä pannulla. Kiehauta maissit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
Lisää taikinaan puolet purjosta ja maissista. Paista taikinasta öljyssä pannulla keskilämmöllä lettuja. Tarjoa loppu purjo ja maissi lettujen lisäkkeenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.8.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

39

165

1,7 g

0,3 g

4,2 g

0,9 g

0,4 g

1,7 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa,

Öljyä paistamiseen.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli