Puolukkavaahto

15.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Puolukkavaahto

Ainekset

1 2 dl vettä
2 1 dl tavallisia ruisjauhoja
3 2,5 dl puolukkasurvosta
4 sokeria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 71 g
Proteiinia 6 g
Rasvaa 2 g
Kuitua 14 g
Energiaa kJ 1400
Energiaa kcal 335

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vatkaa jauhot kiehuvaan veteen puuromaiseksi seokseksi. Lisää heti perään puolukkasurvos ja tarpeellinen määrä sokeria. Sekoita ja nosta kattila levyltä.Siirrä puuroseos kattilasta kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella tai yleiskoneella, kunnes puuro jäähtyy ja kuohkeutuu kevyeksi vaahdoksi. Tarjoa vaahto kylmänä.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: puolukka puuro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5