Puolukkakääretorttu

10.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Puolukkakääretorttu

Ainekset

10 palaa
1 4 kpl munaa
2 1,5 dl makeutusjauhetta (Canderell)
3 2 tl kiehuvaa vettä
4 2 rkl ruisjauhoja
5 4 rkl perunajauhoja
6 2 rkl kaakaojauhetta
7 2 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 1,5 prk rahkaa
2 0,75 dl rasvatonta maitoa
3 1 dl makeutusjauhetta (Canderell)
4 3 dl puolukoita

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 95 g
Proteiinia 6 g 65 g
Rasvaa 3 g 28 g
Kuitua 1 g 11 g
Energiaa kJ 379 3787
Energiaa kcal 90 905

Reseptitiedot

Ruokavalio Sokeriton
Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vatkaa kananmunat ja makeutusjauhe vaahdoksi. Saat kuohkeamman tortun, jos lisäät kuuman veden ennen sekoitusta. Vatkaa hyvin.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan kevyesti sekoittaen. Paista leivinpaperilla pellillä 200 asteessa 8-10 minuuttia. Kumoa kypsä kääretorttulevy leivinpaperin päälle.

Valmista täyte. Sekoita rahka, maito ja makeutusaine. Levitä seos kääretorttulevylle. Lisää marjat. Rullaa torttu leivinpaperin avulla. Jätä saumapuoli alaspäin. Anna olla jääkaapissa ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kääretorttu
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5