Puolukkainen poropasta

20.12.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Puolukkainen poropasta

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (240 g) poronkäristystä (pakaste)
2 200 g tuoreita herkkusieniä
3 2 rkl vasikanfondia
4 2,5 dl (1 prk) kolmen juuston ruokakermaa
5 2,5 dl vettä
6 0,5 tl rouhittua mustapippuria
7 suolaa tarvittaessa
8 2 rkl (mietoa) sinappia
9 2 rkl puolukkahilloa
10 3 rkl suurustetta vaaleille kastikkeille
Lisäksi:
1 350 g pastaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 70 g 280 g
Proteiinia 26 g 102 g
Rasvaa 15 g 59 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 2 198 8791
Energiaa kcal 525 2101

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista poronkäristys pakkauksen ohjeen mukaan. Puhdista ja viipaloi herkkusienet lopussa joukkoon. Lisää loput ainekset ja keitä ilman kantta 5 minuuttia. Suurusta. Keitä pasta kypsäksi kiehuvassa (suolalla maustetussa) vedessä. Valuta ja kääntele kastikkeen joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: herkkusieni pasta poro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5