Puolukka-omenakiisseli

25.9.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Puolukka-omenakiisseli

Ainekset

6 annosta
1 1 l omenamehua
2 200 g puolukoita
3 1 dl sokeria
4 (kanelitanko)
Suurus
1 1 dl vettä
2 4 rkl perunajauhoja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 40 g 237 g
Proteiinia 0 g 3 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 1 g 6 g
Energiaa kJ 692 4155
Energiaa kcal 166 993

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Hedelmät, Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna kattilassa omenamehu ja lisää sekaan puolukat, sokeri ja halutessasi mausteeksi kanelitanko. Anna keiton kiehua muutama minuutti.Sekoita pienessä astiassa suurus ja valuta se ohuena nauhan kokoa ajan sekoittaen kuuman keiton joukkoon.Anna kiisselin kerran kiehahtaa ja nosta se liedeltä jäähtymään. Ripottele kiisselin pintaan hieman sokeria, jottei pintaan muodostu kuorta. Tarjoile jäähtyneenä raikkaana jälkiruokana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kiisseli omena puolukka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5