Punastuva Caesar-kastike

25.4.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punastuva Caesar-kastike

Ainekset

1 2 dl (kevyt)majoneesia
2 2 dl raastettua parmesaania
3 0,5 prk anjovisfileitä
4 2 valkosipulin kynttä
5 2 tl dijoninsinappia
6 4 dl tomaattimehua
7 0,5 - 1 dl oliiviöljyä
8 tilkka sitruunamehua halutessasi
9 hiukan cayennenpippuria
Lisäksi:
1 1 kg kasviksia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 89 g
Proteiinia 68 g
Rasvaa 122 g
Kuitua 35 g
Energiaa kJ 7193
Energiaa kcal 1719

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista kastike monitoimikoneessa tai korkeassa kannussa sauvasekoittimella. Lisää majoneesin joukkoon raastettu parmesaani, valutetut anjovikset ja sinappi. Soseuta ainekset ja lisää ohuena nauhana tomaattimehu ja öljy. Mausta. Voit sekoittaa salaatin valmiiksi tai asetella isolle vadille omiksi ryhmikseen esim. salaatti- ja kurkkusuikaleita, tomaatinlohkoja, melonikuutioita, suikaloitua lehtiselleriä, herkkusieniviipaleita, oliiveja. Tarjoa kastike erikseen.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: anjovis parmesaani
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5