Punasipulichutney

30.1.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punasipulichutney

Ainekset

1 4 - 5 punasipulia
2 2 dl punakaalia raastettuna
3 tilkka öljyä
4 2 omenaa kuorittuna ja pieninä paloina
5 1 dl vettä
6 1 dl sokeria
7 0,5 tl suolaa
8 5 kokonaista mausteneilikkaa
9 2,5 rkl valkoviinietikkaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 125 g
Proteiinia 5 g
Rasvaa 8 g
Kuitua 11 g
Energiaa kJ 2508
Energiaa kcal 599

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja pilko punasipulit pieneksi. Pane kattilaan punasipulisilppu, punakaaliraaste ja tilkka öljyä ja kuullota seosta miedolla lämmöllä, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Lisää loput aineksista, etikkaa lukuun ottamatta ja anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes seos on pehmeää. Lisää viinietikka ja kiehauta seos. Poista mausteneilikat.

© SOK
Avainsanat: kaali omena
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5