Punakaalisalaatti

24.11.2016
6 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punakaalisalaatti

Raikas salaatti maistuu liharuokien kera.

Ainekset

6 annosta
1 300 g punakaalia
2 100 g lehtikaalia
3 1 omena
4 1 persimoni
5 3 rkl hienonnettua persiljaa
6 1 dl saksanpähkinöitä
Limetti-hunajakastike
1 1 limetin mehu
2 2 rkl oliiviöljyä
3 2 tl hunajaa
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 51 g
Proteiinia 3 g 19 g
Rasvaa 11 g 68 g
Kuitua 4 g 24 g
Energiaa kJ 620 3723
Energiaa kcal 148 890

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Raasta punakaali. Revi lehtikaalit irti varsistaan. Kiehauta lehdet nopeasti. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Sekoita kastikkeen ainekset kulhoon. Pese omena ja suikaloi kastikkeen joukkoon. Pese ja paloittele persimoni. Hienonna persilja. Paahda ja rouhi pähkinät. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5