Punakaali-fetasalaatti

21.9.2013
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punakaali-fetasalaatti

Ainekset

2 annosta
1 250 g punakaalia
2 pala purjon vihreää osaa
3 50 - 75 g fetajuustoa
Kastike
1 1,5 rkl rypsiöljyä
2 2 tl omenaviinietikkaa
3 1 tl sinappia
4 0,25 tl timjamia
5 ripaus suolaa
6 ripaus rouhittua mustapippuria
Koristeeksi
1 basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 12 g
Proteiinia 8 g 16 g
Rasvaa 18 g 35 g
Kuitua 3 g 6 g
Energiaa kJ 890 1779
Energiaa kcal 212 425

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: timjamia

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Raasta kaali. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Sekoita punakaali ja purjo keskenään. Murusta joukkoon fetajuusto. Sekoita kastikkeen ainekset. Valuta salaatin päälle. Anna maustua hetki ennen tarjoamista. Koristele basilikalla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: feta fetajuusto punakaali
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5