Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punakaali-fetasalaatti

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

250 g
Punakaalia
Pala purjon vihreää osaa
50 - 75 g
Fetajuustoa

Kastike

1 1/2 rkl
Rypsiöljyä
2 tl
Omenaviinietikkaa
1 tl
Sinappia
1/4 tl
Timjamia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Koristeeksi

Basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Raasta kaali. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Sekoita punakaali ja purjo keskenään. Murusta joukkoon fetajuusto. Sekoita kastikkeen ainekset. Valuta salaatin päälle. Anna maustua hetki ennen tarjoamista. Koristele basilikalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

213

890

17,5 g

5,0 g

5,5 g

5,5 g

2,5 g

7,5 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala purjon vihreää osaa,

0,25 tl Timjamia,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli