Punajuurivuoka

23.11.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuurivuoka

Ainekset

8 annosta
1 1,5 kg punajuuria
2 3 rkl oliiviöljyä
3 suolaa ja rouhittua mustapippuria
4 2 tl kuivattua salviaa
5 150 g sinihomejuustoa
6 1 pussi (80 g) mantelirouhetta
Koristeeksi
1 hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 109 g
Proteiinia 8 g 65 g
Rasvaa 16 g 129 g
Kuitua 5 g 43 g
Energiaa kJ 968 7747
Energiaa kcal 232 1852

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja lohko punajuuret. Nosta ne voideltuun laakeaan uunivuokaan. Valuta päälle öljyä ja mausta suolalla, pippurilla ja salvialla. Kypsennä 200-asteisessa uunin keskitasossa noin 40 minuuttia.Ripottele kypsien punajuurien päälle murustettua sinihomejuustoa ja kuivalla paistinpannulla paahdettua mantelirouhetta. Koristele punajuuret hienonnetulla persiljalla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: punajuuri
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5