Punajuurisilli

27.10.2007
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuurisilli

Ainekset

4 annosta
1 2 kevytsuolattua sillifileetä
2 1 - 2 (pientä) salottisipulia
3 1 valkosipulinkynsi
4 2 rkl etikkapunajuurien säilöntälientä
5 1 tl limetin mehua
6 2,5 tl hunajaa
7 1 dl etikkapunajuurikuutioita
Koristeluun:
1 tuoretta tilliä
2 limetin lohkoja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 23 g
Proteiinia 1 g 5 g
Rasvaa 2 g 7 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 185 741
Energiaa kcal 44 177

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele sillifileet huolellisesti kylmällä vedellä ja kuivaa ne talouspaperiin. Leikkaa sillistä sopivia suupaloja. Kuori salottisipuli ja valkosipulinkynsi ja leikkaa ne renkaiksi. Sekoita punajuuriliemi, limetin mehu ja hunaja keskenään. Kaada liemi sipuli- ja valkosipulirenkaiden ja sillipalojen päälle. Anna maustua kylmässä hetki. Asettele tarjoiluvadille limittäin sillifileitä, sipuli- ja valkosipulirenkaita ja punajuurikuutioita. Kaada liemi päälle. Koristele tuoreella tillillä ja limetin lohkoilla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5