Punajuuripurilaiset

23.7.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuuripurilaiset

Ainekset

8 kappaletta
1 1 pussi sipulikeittoaineksia
2 200 g kevytkermaviiliä
3 1 dl korppujauhoja
4 2 dl raastettuja etikkapiunajuuria
5 400 g jauhelihaa
6 1 kananmuna
Lisäksi:
1 hampurilaissämpylöitä
2 hampurilaiskastiketta
3 salaattia
4 tomaattia
5 kapriksia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 219 g
Proteiinia 16 g 124 g
Rasvaa 20 g 159 g
Kuitua 4 g 29 g
Energiaa kJ 1 468 11746
Energiaa kcal 351 2807

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita sipulikeittoainekset, kermaviili ja korppujauhot kulhossa keskenään. Anna turvota muutama minuutti. Valuta ja raasta etikkapunajuuret. Lisää punajuuret, jauheliha ja kananmuna mureketaikinaan ja vaivaa tasaiseksi. Painele massasta kostutetuin sormin pihvejä leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Grillaa/kuumenna sämpylät nopeasti. Täytä punajuuripihveillä ja muilla haluamillasi täytteillä.

Teksti:
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5