Punajuuripuolikkaat

1.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuuripuolikkaat

Ainekset

1 4 isoa punajuurta
2 vettä
3 3 limetin mehu
4 rouhittua mustapippuria
5 suolaa
6 1,5 rkl öljyä
Kuorrutus
1 100 g sulatejuustoa
2 2 tl maitoa
3 2 rkl saksanpähkinärouhetta
4 50 g fetajuustoa
5 1 rkl silputtua tuoretta oreganoa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 29 g
Proteiinia 31 g
Rasvaa 50 g
Kuitua 11 g
Energiaa kJ 2909
Energiaa kcal 695

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä punajuuret kypsiksi noin tunnin ajan. Jäähdytä ne kylmässä vedessä. Kuori ja halkaise punajuuret ja leikkaa kannat suoriksi niin, että ne pysyvät pystyssä. Pane puolikkaat uunivuokaan, tasainen puoli ylöspäin. Valele päälle limetinmehu ja öljy. Mausta puolikkaat suolalla ja mustapippurilla. Notkista sulatejuusto maidolla ja sekoita sulatejuuston sekaan loput kuorrutusainekset tasaiseksi seokseksi ja jaa se viipaleille. Paista viipaleita uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia. Tarjoa heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5