Punajuuripihvit ja pesto-kermaviilikastike

1.2.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuuripihvit ja pesto-kermaviilikastike

Ainekset

12 kappaletta
1 2 (300 g) raakaa punajuurta
2 3 (200 g) perunaa
3 1 sipuli
4 3 munaa
5 1 tl suolaa
6 0,5 tl rouhittua mustapippuria
7 paistamiseen öljyä
Kastike
1 200 g kermaviiliä
2 1 rkl pestoa
3 0,5 tl suolaa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 65 g
Proteiinia 3 g 34 g
Rasvaa 3 g 36 g
Kuitua 1 g 10 g
Energiaa kJ 255 3065
Energiaa kcal 61 732

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja raasta punajuuret, perunat ja sipuli karkeaksi raasteeksi. Riko munien rakenne ja sekoita raasteiden kanssa sekaisin. Mausta seos.

Paista seoksesta ohuita pihvejä ohukaispannulla keskilämmöllä kerran kääntäen.

Valmista kastike. Sekoita kermaviilin joukkoon pestoa ja mausta ripauksella suolaa. Tarjoile pihvien kastikkeena.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: punajuuri
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5