Punajuuripesto

25.8.2011
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuuripesto

Ainekset

4 annosta
1 1 kypsä punajuuri
2 1 valkosipulinkynsi
3 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
4 2 - 3 rkl silputtua tuoretta basilikaa
5 1 dl kylmäpuristettua öljyä
6 0,5 dl hienoksi raastettua voimakasta juustoa
7 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 11 g
Proteiinia 6 g 25 g
Rasvaa 34 g 136 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 414 5655
Energiaa kcal 338 1352

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele punajuuri. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi. Siirrä valkosipuli ja punajuuri tehosilppuriin. Pyöräytä tasaiseksi. Lisää siemenet, basilika ja öljy. Pyöräytä hetki.Lisää juustoraaste ja pippuri. Tarkista maku. Tarjoa punajuuripesto pastaan sekoitettuna.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pesto punajuuri
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5