Punajuuripaistos

15.7.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuuripaistos

Ainekset

1 800 g raakoja punajuuria
2 2 rkl oliiviöljyä
3 1 dl kasvis- tai lihalientä
4 1 tl timjamia
5 150 - 200 g vuohenjuustoa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 56 g
Proteiinia 36 g
Rasvaa 59 g
Kuitua 20 g
Energiaa kJ 3798
Energiaa kcal 908

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset, Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori punajuuret ja leikkaa ne lohkoiksi tai paksuhkoiksi viipaleiksi. Levitä ne uunivuokaan. Valele päälle öljy ja liemi ja sirottele pinnalle timjamia. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia ja levitä sitten juusto päälle viipaleina tai murennettuna. Kypsennä vielä 10–20 minuuttia. Tarjoa lisäkkeenä tai kasvisruokana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: punajuuri vuohenjuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5