Punajuurimunat

27.3.2017
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuurimunat

Etikkapunajuuren liemestä saat helpon ja pirteän värisen marinadin kananmunille.

Ainekset

6 annosta
1 6 kananmunaa
Marinadi
1 1,5 dl etikkapunajuurien lientä
2 1 rkl balsamiviinietikkaa
3 0,3 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 5 g
Proteiinia 7 g 41 g
Rasvaa 6 g 34 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 342 2051
Energiaa kcal 82 490

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Edullinen, Brunssi
Pääruoka-aine Muna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä kananmunia 7 minuuttia. Jäähdytä kylmällä vedellä ja kuori jäähtyneenä.

Sekoita marinadin ainekset. Nosta kananmunat rasiaan tai pakastuspussiin. Lisää marinadi ja sekoita. Nosta jääkaappiin maustumaan vähintään 6 tunniksi. Kääntele munia 1–2 kertaa marinoinnin aikana. Tarjoa punajuurimunia esimerkiksi brunssilla tai pääsiäispöydässä.

Teksti:
Kuvat: Piia Arnould
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5