Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuurikiusaus

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Punajuuria
500 g
Perunaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Omena
2 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Timjamia
2 dl
Kuohukermaa
1 dl
Maitoa
2 rkl
Korppujauhoja
2 rkl
Margariinia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja suikaloi punajuuret ja perunat. Kuori ja suikaloi sipuli ja omena. Kuullota sipulit ja omena öljyssä. Lisää pannulle punajuuri- ja perunasuikaleet. Anna kasvisten hetken aikaa paistua.Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla. Nosta kasvisuikaleet voideltuihin pieniin uunivuokiin tai yhteen isompaan uunivuokaan.Sekoita kerma ja maito ja kaada seos kasvisten päälle. Asettele pinnalle muutama nokare margariinia ja ripottele päälle korppujauhoja.Paista kiusausta 175-asteisessa uunissa noin 45 minuutista tuntiin vuokien koosta riippuen.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.