Punajuuridippi

16.10.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuuridippi

Ainekset

1 400 g punajuuria
2 1 tl jauhettua juustokuminaa
3 1 rkl sitruunamehua
4 2 rkl hienonnettua basilikaa
5 1,5 - 2 dl turkkilaista jogurttia
6 ripaus suolaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 39 g
Proteiinia 10 g
Rasvaa 16 g
Kuitua 10 g
Energiaa kJ 1478
Energiaa kcal 353

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä kokonaiset punajuuret kuorineen kypsiksi. Kuori jäähtyneet punajuuret. Nosta punajuuret muiden ainesten kanssa teholeikkuriin ja soseuta ne. Käytä kasvisten dippikastikkeena tai leivän levitteenä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5