Punajuuri-vuohenjuustokupit

25.9.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuuri-vuohenjuustokupit

Ainekset

4 annosta
1 2 punajuurta
2 1 sitruuna
3 200 g vuohenmaitojuustoa
4 1 prk ranskankermaa (150 g)
5 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
6 ripaus suolaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria
8 rucolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 16 g
Proteiinia 10 g 42 g
Rasvaa 21 g 83 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 050 4200
Energiaa kcal 251 1004

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä punajuuret kuorineen puolikkaan sitruuna kanssa juuri ja juuri kypsiksi. Jäähdytä ne nopeasti kylmässä vedessä. Kuori ja leikkaa punajuuret ohuiksi viipaleiksi. Hienonna vuohenjuusto pieniksi paloiksi ja pehmennä ranskankermalla. Mausta seos puolikkaan sitruunan raastetulla kuorella, hienonnetulla basilikalla ja ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Vuoraa pienet uuniannosvuoat tai isot kahvikupit kelmulla. Asettele pohjalle ja reunoille punajuuriviipaleita.Täytä vuoat vuohenjuustoseoksella. Peitä vuokien pinnat punajuuriviipaleilla. Peitä vuoat kelmulla ja anna tekeytyä kylmässä vähintään kaksi tuntia ennen tarjoilua.Kumoa vuoat tarjoilulautasille ja tarjoile rucolasalaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: punajuuri vuohenjuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5