Punajuuri-vuohenjuustokastike

27.8.2010
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuuri-vuohenjuustokastike

Ainekset

4 annosta
1 500 g punajuuria
2 2 - 4 valkosipulinkynttä
3 1 sipuli
4 2 rkl öljyä
5 2,5 dl kasvislientä (tai kanalientä)
6 (suolaa)
7 ripaus mustapippuria
8 1 ruukku basilikaa
9 150 g pehmeää vuohenjuustoa (1 pkt)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 88 g
Proteiinia 12 g 49 g
Rasvaa 15 g 60 g
Kuitua 8 g 32 g
Energiaa kJ 1 160 4638
Energiaa kcal 277 1108

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Kuullota sipulia kattilassa tai padassa. Lisää valkosipuli ja punajuuriraaste ja annaniidenkin kuumentua.Lisää liemi ja mustapippuri ja keittele hiljalleen noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon juusto. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hiukan suolaa. Sirottele päälle suikaloitu basilika.(Tarjoa keitetyn pastan kanssa).

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Nygård
© SOK
Avainsanat: punajuuri vuohenjuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5