Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuuri-suklaakakku

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

2 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 rkl
Leivinjauhetta
2 tl
Kanelia
1 tl
Vaniljasokeria
2 dl
Vehnäjauhoja
3 dl
Punajuuriraastetta
100 g
Taloussuklaata
1 dl
Öljyä
1 dl
Omenahilloa

Kuorrutus:

25 g
Voita tai margariinia
50 g
Sulatejuustoa
2 dl
Tomusokeria
1 tl
Vaniliinisokeria

Koristeluun:

Suklaa- tai pähkinörouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 175-asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuiva-aineet keskenään ja sekoita munavaahtoon. Kuori ja raasta punajuuri. Sulata suklaa. Kääntele punajuuriraaste, suklaa, öljy ja omenahillo varovasti taikinaan. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan ja paista noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä. Sekoita kuorrutusta varten pehmeä voi, sulatejuusto ja sokerit keskenään. Levitä kakun päälle. Koristele rouhitulla suklaalla ja pähkinöillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.