Punajuuri-sillisalaatti

20.10.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuuri-sillisalaatti

Anna punajuuri-sillisalaatin maustua viileässä muutama tunti ennen tarjoilua.

Ainekset

6 annosta
1 500 g punajuurta
2 1 hapan omena
3 1 pieni sipuli
4 1 etikkakurkku
5 200 g matjessillifileetä
6 1 prk (150 g) ranskankermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 90 g
Proteiinia 6 g 36 g
Rasvaa 12 g 71 g
Kuitua 3 g 18 g
Energiaa kJ 810 4858
Energiaa kcal 194 1161

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi ja anna jäähtyä. Kuori punajuuret ja omena ja leikkaa pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kurkku ja sillifileet paloiksi.

Nosta ainekset kulhoon ranskankerman kanssa ja nostele sekaisin. Anna salaatin maustua viileässä vähintään muutama tunti ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: omena punajuuri silli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5