Punajuuri-sillikaviaari

22.11.2011
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuuri-sillikaviaari

Ainekset

7 annosta
1 2 matjessillifileetä
2 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
3 1 sipuli
4 2 etikkapunajuurta
5 1 prk (120 g) smetanaa
6 1 dl kermaviiliä tai vaahdotettua kuohukermaa
7 3 rkl hienonnettua tilliä
8 1 rkl sinappia
9 ripaus sokeria
10 ripaus rouhittua valkopippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 89 g
Proteiinia 10 g 69 g
Rasvaa 17 g 119 g
Kuitua 0 g 3 g
Energiaa kJ 1 014 7101
Energiaa kcal 242 1697

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin. Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli. Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pienen pieniksi paloiksi. Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.Sekoita smetana, kermaviili tai vaahdotettu kerma, tilli, sinappi ja mausteet. Sekoita smetanaseos silliseokseen. Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua. Tarjoile ruisleivän tai limpun päällä tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: punajuuri silli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5