Punajuuri-perunapaistos

16.10.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuuri-perunapaistos

Ainekset

6 annosta
1 700 g punajuuria
2 300 g jauhoista perunaa
3 150 g sinihomejuustoa
4 2 kananmmunaa
5 1 dl kermaa
6 ripaus suolaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria
8 1 tl rakuunaa
9 25 g voita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 91 g
Proteiinia 10 g 59 g
Rasvaa 15 g 91 g
Kuitua 3 g 20 g
Energiaa kJ 1 000 5999
Energiaa kcal 239 1434

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: suolaa

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja leikkaa punajuuret ja perunat ohuiksi viipaleiksi. Voitele pitkänomainen 1 1/2 litran teflonvuoka tai käytä silikonivuokaa. Sekoita munat, kerma ja mausteet. Lado punajuuri- ja perunaviipaleet sekä sinihomejuustomuru kerroksittain vuokaan. Kaada muna-kermaseosta väliin. Jätä pinnalle punajuurikerros. Painele paistosta tiiviimmäksi. Lisää muutama voinokare pinnalle ja kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin tunnin ajan. Peitä tarvittaessa foliolla. Anna paistoksen vetäytyä hyvin, kumoa halutessasi.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5