Punajuuri-papupihvit

11.9.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuuri-papupihvit

Ainekset

10 annosta
1 1 kg punajuuria
2 8 dl kidneypapuja
3 300 g porkkanaa
4 1 punasipuli
5 2 kananmunaa
6 1 rkl meiramia
7 2 tl suolaa
8 1 tl mustapippuria
9 4 rkl ohrakasta
10 2 rkl kasvisliemijauhetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 38 g 383 g
Proteiinia 18 g 177 g
Rasvaa 2 g 23 g
Kuitua 18 g 181 g
Energiaa kJ 1 042 10417
Energiaa kcal 249 2490

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Liota kidneypapuja yön yli ja huuhdo ne hyvin. Keitä papuja vedessä noin 40 minuuttia. Kuori punajuuri ja porkkana ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipuli ja lisää se raasteiden joukkoon. Sekoita kaikista aineista taikina ja mausta. Taputtele käsin pihveiksi ja paista uunissa leivinpaperin päällä 175 asteessa noin 30 minuuttia.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5