Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuuri-papupihvit

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

1 kg
Punajuuria
8 dl
Kidneypapuja
300 g
Porkkanaa
1 kpl
Punasipuli
2 kpl
Kananmunaa
1 rkl
Meiramia
2 tl
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
4 rkl
Ohrakasta
2 rkl
Kasvisliemijauhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liota kidneypapuja yön yli ja huuhdo ne hyvin. Keitä papuja vedessä noin 40 minuuttia. Kuori punajuuri ja porkkana ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipuli ja lisää se raasteiden joukkoon. Sekoita kaikista aineista taikina ja mausta. Taputtele käsin pihveiksi ja paista uunissa leivinpaperin päällä 175 asteessa noin 30 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 11.9.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.