Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuuri-omena-purjosalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Kokonaista etikkapunajuurta
1 kpl
Hapan omena
Pala purjoa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Raasta punajuuret raastimen suurimmalla terällä. Kuori ja raasta omena. Leikkaa purjo veitsellä ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna maustua viileässä puolisen tuntia ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 4.2.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

81

338

6,8 g

1,0 g

4,3 g

4,3 g

1,0 g

0,3 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala purjoa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli