Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuuri-mozzarellasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mausta punajuuret mm. rosmariinilla ja kypsennä uunissa. Nauti mozzarellan ja rapean salaatin kanssa. Punajuuri-mozzarellasalaatti maistuu alkupalana, lisukkeena ja aterianakin.

Ainekset

4 kpl
Suurta punajuurta
2 rkl
Tummaa balsamiviinietikkaa
1 rkl
Öljyä
1/2 rkl
(ruokokide)sokeria
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Kuivattua rosmariinia

Lisäksi

1 - 2 kpl
(à 125 g) mozzarellajuustoa
1 kpl
Ruukku jääsalaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja kuori punajuuret. Viipaloi punajuuret ja levitä neleivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai uunivuokaan tasaisesti. Mausta punajuuret balsamiviinietikalla, öljyllä, suolalla ja rosmariinilla. Kääntele punajuuria niin, että mausteet sekoittuvat tasaisesti.Kypsennä punajuuria 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä.Tarjoa punajuuret viipaloidun mozzarellan ja rapean salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.