Punajuuri-lihapata

21.1.2014
9 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuuri-lihapata

Ainekset

4 annosta
1 600 g karjalanpaistilihaa
2 1 rkl öljyä
3 1 sipuli
4 3 punajuurta
5 1 porkkana
6 1 pala lanttua
7 1 tl suolaa
8 0,25 tl rouhittua mustapippuria
9 1 tl rosmariinia
10 2 rkl hunajaa
11 kiehuvaa vettä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 57 g
Proteiinia 32 g 129 g
Rasvaa 11 g 44 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 202 4807
Energiaa kcal 287 1149

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista lihat kahdessa erässä pannulla ja siirrä ne pataan.

Kuori ja paloittele sipuli, punajuuret, porkkana ja lanttu. Lisää pataan mausteiden kanssa. Sekoita ainekset. Kaada päälle kiehuvaa vettä niin, että ainekset peittyvät. Kypsennä 150-asteisessa uunissa 1 1/2–2 tunnin ajan.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5