Punajuuri-jauhelihapastalaatikko

25.2.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuuri-jauhelihapastalaatikko

Ainekset

4 annosta
Punajuuri-jauhelihakastike
1 400 g jauhelihaa
2 1 rkl öljyä
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 4 isoa säilykepunajuurta
6 2 herkkukurkkua
7 1 rkl kapriksia
8 1 prk (2,5 dl) maustettua ruokakermaa, esim. 3 juustoa
Lisäksi
1 350 g pennepastaa
Pinnalle
1 hienonnettua basilikaa tai persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 65 g 260 g
Proteiinia 29 g 116 g
Rasvaa 31 g 123 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 2 764 11057
Energiaa kcal 661 2643

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paista jauheliha öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Raasta joukkoon punajuuret. Lisää hienonnetut herkkukurkut ja kaprikset. Sekoita ainekset keskenään.Nosta puolet pastasta voideltuun uunivuokaan. Levitä päälle jauhelihaseos. Levitä pinnalle loppu pasta. Valuta vuokaan kerma. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Ripottele pastavuoan pinnalle hienonnettuja yrttejä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5