Punainen vispipuuro

15.12.2004
7 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punainen vispipuuro

Ainekset

4 annosta
1 1 l vettä
2 3 dl punaherukoita, karpaloita tai puolukoita
3 2 dl sokeria
4 2,5 dl mannasuurimoita
5 suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 40 g 160 g
Proteiinia 0 g 0 g
Rasvaa 0 g 0 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 679 2717
Energiaa kcal 162 649

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta vesi, punaherukat, sokeri ja suola. Siivilöi mehu ja kuumenna se uudelleen. Kaada joukkoon mannasuurimot vähitellen koko ajan sekoittaen. Kypsennä miedolla lämmöllä noin 5-7 minuuttia. Jäähdytä ja vatkaa vaahdoksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: punaherukka vispipuuro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5