Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punainen spagettikastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
200 g
Raakaa punajuurta
400 g
Jauhelihaa
1 tl
Suolaa
1 tl
Basilikaa
2 dl
Vettä
1/2 dl
Parmesaaniraastetta

Lisäksi:

400 g
Spagettia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja raasta punajuuret. Ruskista jauheliha, lisää hienonnetut sipulit ja punajuuriraaste. Kypsennä sekoitellen hetki. Mausta jauheliha, lisää vesi ja anna hautua noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.