Punainen spagettikastike

25.8.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punainen spagettikastike

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 2 valkosipulin kynttä
3 200 g raakaa punajuurta
4 400 g jauhelihaa
5 1 tl suolaa
6 1 tl basilikaa
7 2 dl vettä
8 0,5 dl parmesaaniraastetta
Lisäksi:
1 400 g spagettia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 70 g 282 g
Proteiinia 33 g 132 g
Rasvaa 8 g 33 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 2 064 8256
Energiaa kcal 484 1937

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet, Pastaruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja raasta punajuuret. Ruskista jauheliha, lisää hienonnetut sipulit ja punajuuriraaste. Kypsennä sekoitellen hetki. Mausta jauheliha, lisää vesi ja anna hautua noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5