Punainen silakkalaatikko

29.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)

Ainekset

4 annosta
1 200 - 250 g tuoretta tai pakastettua silakkafileetä
2 12 kpl keskikokoista keitettyä perunaa isoina viipaleina
3 0,5 sipulia
4 rouhittua mustapippuria
5 2 dl kuohukermaa
6 n. 100 g punaista pestoa
7 0,5 tl paprikajauhetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 32 g 130 g
Proteiinia 12 g 50 g
Rasvaa 33 g 133 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 2 013 8053
Energiaa kcal 481 1925

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pilko silakkafileet pieniksi annospaloiksi. Levitä voideltuun vuokaan kerroksittain perunaviipaleita, silakkafileetä ja sipulia. Sekoita keskenään kerma, pesto ja paprikajauhe. Kaada neste vuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin 40-45 minuuttia. Mikäli pinta tummuu liikaa peitä vuoka foliolla.

Teksti:
Kuvat: Georg Laurin
© SOK
Avainsanat: kala laatikko pesto silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5