Punainen katkarapusalaatti

11.5.2010
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punainen katkarapusalaatti

Ainekset

4 annosta
1 2 pussia isoja katkarapuja (à 180 g)
2 1 prk ananasviipaleita (227/137 g)
3 300 g kevytemmentaljuustoa (esim. Polar)
Kastike
1 1 dl majoneesia
2 1 dl kermaviiliä
3 1 valkosipulinkynsi, pieni, puristettu
4 3 rkl chilikastiketta
5 3 rkl chilikastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 15 g
Proteiinia 14 g 56 g
Rasvaa 23 g 93 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 165 4661
Energiaa kcal 278 1114

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

SalaattiAnna katkarapujen sulaa hitaasti jääkaapissa, jolloin niiden maku ja rakenne pysyy mehukkaana. Valuta ananasviipaleet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuutioi juusto noin sentin kokoisiksi paloiksi.KastikeValmista kastike sekoittamalla ainekset. Sekoita kaikki ainekset ja anna salaatin maustua jääkaapissa muutaman tunnin ennen tarjoilua.Tarjoile salaatti saman päivän aikana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: juusto katkarapu majoneesi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5