Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punainen katkarapusalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Isoja katkarapuja (à 180 g)
1 kpl
Ananasviipaleita (227/137 g)
300 g
Kevytemmentaljuustoa (esim. polar)

Kastike

1 dl
Majoneesia
1 dl
Kermaviiliä
1 kpl
Valkosipulinkynsi, pieni, puristettu
3 rkl
Chilikastiketta
3 rkl
Chilikastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

SalaattiAnna katkarapujen sulaa hitaasti jääkaapissa, jolloin niiden maku ja rakenne pysyy mehukkaana. Valuta ananasviipaleet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuutioi juusto noin sentin kokoisiksi paloiksi.KastikeValmista kastike sekoittamalla ainekset. Sekoita kaikki ainekset ja anna salaatin maustua jääkaapissa muutaman tunnin ennen tarjoilua.Tarjoile salaatti saman päivän aikana.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 11.5.2010
|
Muokattu: 27.3.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.