Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punainen kaalisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

200 g
Raakaa punajuurta
2 kpl
Porkkanaa
300 g
Valkokaalia
Pala purjon vaaleaa osaa

Kastike

1 dl
Turkkilaistajogurttia
Majoneesia
2 tl
Sinappia
2 tl
Valkoviinietikkaa
Ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa pestyt ja kuoritut punajuuret ja porkkanat monitoimikoneessa tai suikalointikoneella erittäin ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa kaali ja purjo samoin. Valmista kastike jogurtista ja majoneesista. Lisää mausteet ja sekoita kastike salaattiaineksiin. Tarkista maku ja anna maustua kylmässä muutama tunti.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.