Punainen kaalisalaatti

28.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punainen kaalisalaatti

Ainekset

8 annosta
1 200 g raakaa punajuurta
2 2 porkkanaa
3 300 g valkokaalia
4 pala purjon vaaleaa osaa
Kastike
1 1 dl turkkilaistajogurttia
2 dl majoneesia
3 2 tl sinappia
4 2 tl valkoviinietikkaa
5 ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 40 g
Proteiinia 1 g 10 g
Rasvaa 1 g 6 g
Kuitua 2 g 15 g
Energiaa kJ 143 1141
Energiaa kcal 34 273

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa pestyt ja kuoritut punajuuret ja porkkanat monitoimikoneessa tai suikalointikoneella erittäin ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa kaali ja purjo samoin. Valmista kastike jogurtista ja majoneesista. Lisää mausteet ja sekoita kastike salaattiaineksiin. Tarkista maku ja anna maustua kylmässä muutama tunti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5